Elemér
0 °C
10 °C

Állásokat hirdetett meg a Sólyom

2013.08.01. 08:06 Módosítva: 2013.08.01. 08:06

Harmincöt állást hirdetett meg a Sólyom Airways - közölte a Magyar Nemzettel Vágó József, a légitársaság vezérigazgatója. A Népszabadság csütörtöki számában megjelent egész oldalas hirdetés szerint a Sólyom augusztus 1-jétől többek között forgalomirányító, járat-előkészítő, elsőtiszt, parancsnok pozícióra várja a jelentkezéseket. Szerepel a meghirdetett állások között légiutas-kísérő, értékesítő, raktárvezető, hajtóműmérnök, valamint egyebek mellett HR-adminisztrátori, igazgatói asszisztensi munkakör is.

Kétnaponta bejelentés

A cég korábban bejelentette: augusztus 1-jén kétlépcsős, nyílt pályázatot ír ki 51 árucsoportra - gépjárművektől a számítógépekig, ásványvíztől a szállodai szolgáltatásokig, hogy beszállítói adatbázist építsen.

Ezelőtt nemsokkal meg azt közölte a cég, hogy ilyen Boeingeket bérel, és már a hívójele is megvan. Piaci szakértők szerint viszont nagyon rossz a jelenlegi üzleti környezet, ezért elég bátor dolog egy céget indítani. A Sólyom Airways még a legoptimistább feltételezéseket alapul véve is durván veszteséges lesz a Capitol Consulting Group számításai szerint.