Két hét múlva nyílik a szexcézár luxusplázája

Portfolio
2013.08.22. 15:25

Alig két hét múlva, szeptember 9-én nyílik meg a Docler Holding érdekeltségébe tartozó, pesti luxuspláza, az Il Bacio di Stile, írta a portfolio.hu.

Az eddigi információk szerint az Il Bacio di Stile a Gattyán György szexchatmágnás nevével fémjelzett Docler Holding beruházásában készül a legnevesebb nemzetközi luxusmárkákat felvonultató Andrássy út közepére. A köztudatban 2011 közepétől élő fejlesztés költsége Magyari Tamás, a projekt vezetőjének korábbi elmondása szerint az 5 milliárd forintot is meghaladja.

3 2
Fotó: Il Bacio di Stile

A boltban olyan tervezők termékeit találjuk majd, mint Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Tom Ford, Chloé, Lanvin, Saint Lauren Paris, Jil Sander, Céline, Valentino, Ralph Lauren Black Collection, Brunello Cucinelli, Oscar de la Renta, Donna Karan vagy Michael Kors.

Az ingatlan tulajdonosa a WebMindLicense Kft., az értéke azonban nem nyilvános. A cég saját forrásból finanszírozza a projektet, és az áruházat a tervek szerint az azonos érdekeltségbe tartozó il Bacio Kft. fogja üzemeltetni.