Bernát, Felícia
EUR 383,75 Ft
USD 362,60 Ft
8 °C
30 °C

Járai lemondott a CIG FB-elnökségéről

2013.09.26. 20:05

Lemondott Járai Zsigmond a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. felügyelő bizottságának elnöki posztjáról csütörtökön, közölte a társaság a BÉT honlapján.

A közlemény szerint Járai Zsigmond a Magyar Nemzeti Banknál betöltött hasonló pozíciójára tekintettel döntött a lemondás mellett. 2013. október 1-jei hatállyal a jegybankot összevonták a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletével (ez utóbbi megszüntetésével), és a jegybank látja el a pénz-, tőke- és biztosítási piac felügyeletét, Járai Zsigmond nem kíván egy felügyelt intézménynél vezetői tisztséget betöltenitáv.

A társaság felügyelő bizottságának tagjait és elnökét a hatályos alapszabály értelmében a közgyűlés választja meg, a soron következő közgyűléséig az elnöki teendőket Bayer József, a felügyelő bizottság egyik tagja fogja ellátni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek