NN lesz az ING új neve

Portfolio
2013.10.02. 16:40

Mint az korábban már bejelentetésre került, az ING folyamatosan készül arra, hogy európai biztosítási és vagyonkezelői üzletágát tőzsdére vigye nyílt részvénykibocsátás (Initial Public Offering, IPO) keretében, így biztosítva annak önálló jövőjét. A tranzakciót 2014-re tervezik, a piaci körülményektől függően. Ezzel összefüggésben az önállósuló ING Biztosító ma bejelentette, hogy márkanevét a jövőben 'NN'-re változtatja - idézi a társaság közleményét a Portfolio.

2014-ben a piaci körülményektől függően kerül sor az ING biztosítási és vagyonkezelői üzletágának tőzsdére lépésére. Ezzel összefüggésben kerül sor a névváltásra.

Habár az ING Biztosító jövőbeni márkaneve ma került bejelentésre, az új márkanév gyakorlati bevezetése időt vesz igénybe, és azt követően kezdődik majd, hogy sikeresen lezajlott az ING Biztosító tőzsdei bevezetése. Addig az ING Biztosító, az ING Vagyonkezelő és a Nationale-Nederlanden üzleti egységei továbbra is jelenlegi márkanevük alatt működnek majd. 

A mai bejelentés nincs hatással az ING Bank vállalkozásainak márkanevére. Az ING Befektetési Alapkezelő új neve NN Investment Partners lesz.  • Hírek
  • Csok