Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ha érdekli még a Sólyom

2014.03.03. 08:28

A Sólyom Holdingból kidobták a volt nemzetbiztonsági tiszt Vágó Józsefet, és mégse jön a megmentőként várt befektető, a cégeltüntetésben jártas Welsz Tamás a Népszabadság szerint. Úgy tudják, hogy Vágótól nem szabadultak meg teljesen, mert bár tulajdonosként már nem szerepel a cégben, alkalmazottként még megtartották.

Azt is írják, hogy a Sólyom törlesztett valamennyit a reptér felé fennálló adósságából, és a repüléshez szükséges műszaki papírok ügyében is előreléphettek. A lap szerint  újra Lucsik János nyúlhatott a zsebébe. A tényleges repüléshez azonban még nagyjából milliárdos nagyságrendű tőkét kéne felmutatniuk, ami garanciaként szükséges lenne ahhoz, hogy ne hagyhassák cserben az esetleges fizető utasaikat.

A Figyelőnek pedig nemrég azt mondták a Sólyomtól, hogy az is igaz, hogy továbbra is adóvégrehajtás van a cég ellen, de ez is hamarosan rendeződhet. Mindenesetre a korábban elcsábított repülési szakemberek egy része már elkezdte elhagyni a nagy hírveréssel induló légitársaságot.