Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb plázát ad el Demján

2014.03.11. 15:13

A Trigranit Fejlesztési Zrt., az Europa Capital és a Lengyel Államvasutak (PKP) értékesítették a Poznan City Center bevásárló- és szórakoztatóközpontot - közölte a Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Trigranit.

Az 58 ezer négyzetméter bérbeadható területtel és 164 ezer négyzetméter beépített területtel rendelkező komplexumot a Resolution Real Estate Fund IV és az ECE Prime European Shopping Centre Fund vette meg.

A TriGranit által fejlesztett bevásárló- és szórakoztatóközpont 2013 októberében nyílt meg, kevesebb mint két évvel az építési munkálatok megkezdése után. A központ része egy új közlekedési csomópont is, busz- és vasútállomással. A Poznan City Center (PCC) megnyitásának alig négy hónapja alatt közel ötmillió látogatót fogadott, meghaladva a 40 ezer főt naponta.

A TriGranit szerint poznani projektjüket a bérlői beruházásokat is beleszámítva 385 millió euró értékben fejlesztették a lengyel vasúttal és a Europa Capital befektetői csoporttal közösen. A háromszintes bevásárlóközpont 230 üzlettel és 35 vendéglátóhellyel, 1500 parkolóval rendelkezik.