OLX lesz az Apród.hu neve mostantól

2014.04.14. 13:40

Április közepétől OLX néven folytatja Magyarország piacvezető online apróhirdetési oldala, az Allegro Group által üzemeltetett Apród.hu. A névváltás oka az, hogy az Apród.hu tulajdonosa, a Naspers az év elején úgy döntött, hogy a jövőben egységes márkanév alatt üzemelteti az összes érdekeltségébe tartozó apróhirdetési oldalt.

Az oldal – igazodva piaci méreteihez és szerepéhez –  nemzetközi háttérrel folytatja a működést, a hirdetésfeladás továbbra is ingyenes lesz, mostantól ugyanakkor arra is lesz lehetőség, hogy a felhasználók km-ben megadva beállíthassák, hogy pontosan hol szeretnének keresni.

Az oldallal egy időben megújul az Apród.hu, új nevén OLX.hu androidos mobilalkalmazása is, amelyről az alkalmazás megnyitásakor kapnak értesítést a felhasználók. Nemsokára az iOS OLX-alkalmazás is elérhető lesz. Jelenleg a látogatók közel 40 százaléka érkezik mobil eszközről az oldalra.

Az Apród.hu 2012 nyara óta piacvezető itthon: részesedése többszöröse, mint a második legnagyobb piaci szereplőnek. Az OLX a világ 107 országában működik 2006 óta.