Simon, Szimonetta
7 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Hernádi Zsolték viszik a Randivonalat

2014.04.29. 15:58

A Hernádi Zsolt Mol-vezér alapította Gran Private Equity kockázati tőkealap, valamint Weiler Péter együttműködésével megalakult a Dating Central Europe Zrt. névre keresztelt vállalat, mely az online társkereső szolgáltatások piacának legerősebb kelet-közép-európai szereplőjévé kíván válni.

Az elinduló cég első lépésként a korábbi tulajdonos Habostorta E-commerce Group Kft.-től átveszi a már jól bejáratott hazai online márkaneveket, többek között az idén 15 éves Randivonalat.

„Célunk az újonnan alapított vállalattal az, hogy egy új nemzetközi terjeszkedést indítsunk be a hazai bázisra alapozva. A Randivonal és a hozzá kapcsolódó társkeresési szolgáltató oldalak az elmúlt 15 év során a magyar piac legjelentősebb szereplőivé váltak, több mint 2,5 millió regisztrált felhasználónk használta már ezeket a népszerű társkereső platformokat” - nyilatkozta Weiler Péter, aki a kezdetektől részt vett a társkereső portfóliót üzemeltető társaság életében, mint a Habostorta ügyvezetője és ő látja el az új vállalat vezérigazgatói tisztségét is.

„Büszkék vagyunk arra, hogy oldalaink segítségével több tízezer házasság és több százezer tartós kapcsolat született eddig. Szeretnénk, ha a Randivonalból nem csupán magyar, de régiós sikertörténet is válna” – tette hozzá az új vezérigazgató.