Az easyJet beszünteti a lutoni járatát

2014.05.28. 16:05

November 2-tól beszünteti a Budapest-Luton járatát az easyJet. Hirtelen megszűnt a foglalási lehetőség az eutáni időpontokra,  az oldalukon azt írják ki, hogy ez az utolsó időpont, amire még lehet foglalni jegyet. Cserébe a jóval arrébb lévő gatwicki reptérre menő járatukat ajánlják.

Az easyJet már nagyjából egy hónapja árulta a téli menetrendjére a jegyeket, most ez a járat ezek szerint kikerült. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy forgalmasabb időszakban ne tehetnék vissza a menetrendbe ugyanilyen gyorsan, akár már jövő nyáron.

Mindenestre ha ezen a télen akarunk Lutonba utazni, akkor ezt valószínűleg csak a Wizz Airrel tehetjük meg Budapestről. Megkérdeztük Budapest Airportot is erről, ők egyelőre nem tudnak az easyJet lépéséről.

Frissítés: Az easyJet viszont megerősítette, hogy beszüntetik a járatot. Azt is elmondták, hogy hamarosan felveszik mindenkivel a kapcsolatot, akiknek november 2-a utánra van lefoglalt jegye, és vagy kicserélik gatwicki jegyre vagy visszadják a pénzt. A London-Gatwickre, Párizs-Charles de Galle-ra, Bázelbe, Berlinbe és Genfbe közlekedő járataikban télen sem lesz változás.