A sorsjegy az új félkarú rabló

DMOHA20111013017
2014.10.06. 06:59

Augusztus végéig már 22,3 milliárd forint játékadó folyt be a költségvetésbe, ami az éves szinten tervezett 33 milliárd forintnak a 68 százaléka, írta hétfői számában a Világgazdaság.

A lap szerint a kocsmákból kitiltott nyerőgépek helyére lassan újra visszaszivárog a szerencsejáték: a Szerencsejáték Zrt. sorsjegy-automatákat telepít, amelyekből tízet már tesztelnek budapesti és vidéki helyszíneken. Az állami vállalat a Világgazdasággal azt közölte: a sorsjegy-automaták jelenleg tesztelés alatt állnak, a későbbiekben tudnak bővebb információval szolgálni róluk, ha széles körben bevezetik őket.

A lap szerint szintén kocsmai játék lett a lóverseny is, miután a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. számos sörözőbe, borozóba telepített terminálokat. A cég ügyvezetője, Haál Gábor azt nyilatkozta: hetente hozzávetőlegesen 40 ezer darab tikettet értékesít a társaság, ami körülbelül a duplája az elmúlt év hasonló időszakának.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla