Bernát, Felícia
EUR 385,01 Ft
USD 364,73 Ft
8 °C
30 °C

Távozik a NAV-tól az egyik nem kitiltott elnökhelyettes

2014.11.27. 18:02

Távozik posztjáról Kovácsics Iván, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vám és pénzügyőri elnökhelyettese - értesült a hvg.hu adóhivatali dolgozóktól. A NAV vezetősége köremailben tájékoztatta a dolgozókat arról, hogy az elnökhelyettes január végén, felmondási idejének letelte után távozik. A hivatal az emailben nem indokolta a vezető távozását, és egyelőre a lap megkeresésére sem reagált.

Kovácsics István az utóbbi hetekben annak kapcsán szerepelt a nyilvánosság előtt, hogy a kitiltási botrány után az újságírók - m ármint akik nem a HírTV-nek készítettek Vida Ildikó-performance-t, szinte csak vele tudtak összefutni a NAV előtt. Kovácsics nem szerepel azon három NAV-vezető között, akik érintettek a kitilrási botrányban (közülük egyedül Vida Ildikó NAV-elnök ismerte el a kitiltás tényét)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek