Árpád
-2 °C
4 °C

Az Aldi hosszú távon tervez

2014.12.05. 08:07

Csütörtökön megnyitotta 100. magyarországi üzletét az Aldi. A közlemény szerint a társaság a megjelenése óta hosszú távon tervezi működését az országban. Bár az aktuális kormányzati intézkedésekkel kapcsolatban az Aldi közleménye nem foglal állást, mégis van pár üzenetértékű kijelentés benne - írta a Portfolio.

A 100. üzlet megnyitása kapcsán Székács Tibor, a cég ügyvezető igazgatója kiemelte: a társaság a 2006-os magyarországi megjelenése óta hosszú távon tervezi üzleti működését az országban.

Majd ezt követően részletezi a társaság az elmúlt nyolc év legfontosabb működési adatait. Így például:

  • 2006 óta 140 milliárd forint értékű beruházást hajtott végre üzletek, a biatorbágyi központi irodaépület és logisztikai központ kialakítására
  • több mint 1600 magyarországi munkavállalót foglalkoztat
  • beszállítói és hosszú távú megállapodásai révén pedig további több ezer munkavállalóval és számos magyar kisvállalkozással áll kapcsolatban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?