Árpád
-2 °C
3 °C

Leáll a budapesti kávégyár, megveheti a maradékát

2014.12.09. 09:40

Decemberben végleg leáll a Douwe Egberts az eszközeit viszont most elárverezik. A gyár kávépörköléssel, kávé- és teacsomagolással foglalkozott, és a magyar piac ellátása mellett több európai országba is exportált. A 213 tételnyi használt eszközre, gépre online lehet licitálni.

Persze ha valaki egyben kérne egy használt kávégyárnyi eszközt, megteheti, a teljes csomagara 82 ezer eurótól  (nagyjából 25 millió forinttól) indul a licit.

 Ilyenek például a vontatható anyagszállító kocsik, elektromos targonca, zsugorfóliázó, címkéző, és palettázó berendezések, Salgó polcok. Az árverésen egy, a magasabb raktárakban nélkülözhetetlen elektromos targonca is keresi új tulajdonosát. De vehet szerszámokat vagy fémmegmunkáló gépket is, 20 eurótól öné lehet egy kellemesen kinéző gépi satu például vagy 250 eurótól egy kávéautomata. Az árverésen egyszerű regisztráció után lehet részt venni, a tételekért mindenki egyenlő eséllyel indul – magyarázta az árverést szervező cég ügyvezetője.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?