Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C

Adóvégrehajtás alatt áll a Fradi

2015.03.12. 08:35

NAV-végrehajtás alatt áll a diósgyőri, és a kecskeméti NB1-es focicsapat is, a Fradival együtt, vette észre az Mfor. A NAV a honlapján megtalálható információknál többet nem árul el adótitok miatt, ezek szerint ezek a klubok az értesítés ellenére nem fizették be ismeretlen összegű adóhátralékukat. A listán szerepel a tulajdonos cégcsoportjának gyanús ügyei miatt bajban lévő Győri ETO focicsapat is. 

A lap az FTC-t kereste csak meg ezek közül, ott azt mondták "informatikai probléma miatt a feladat elvégzésével megbízott kolléga részéről nem volt lehetséges a tervezett időpontban, és a banki utalás elmaradása miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszót nyújtott be", de már le is vette a számlájukról a NAV a hiányzó 1,2 millió forintot. 

Érdekes még, hogy az adóvégrehajtás alatt állók közt van a Carpathian Brigade Magyar Labdarúgó Válogatott Szurkolói Egyesület is, szintén ismeretlen összeggel. A NAV végrehajtási listája lista március 8-i frissítésű. És 100 milliónál nagyobb összeggel valószínűleg nem tartozik egyik érintett csoport sem, különben jó eséllyel rajta lettek volna a NAV januári kiemelt listáján.  • Vennék
  • Bankszámla