Rendőrök is keresték az új Quaestor-vezért

2015.03.25. 10:22

Rendőrök is keresték, de az újságírókhoz hasonlóan nem találták tegnap a Quaestor új kinevezett vezetőjét, Orgován Bélát – írja az Mno.hu. Ahogy arról tegnap beszámolt a sajtó, Orgován, aki Tarsoly Csaba után lett a brókerbotrányba keveredett cégcsoport vezetője, Tápióságon él egy a szüleitől örökölt házban, a falubeliek szerint pedig eddig főleg közmunkásként dolgozott, és börtönben is ült.

A furcsa cégvezért több újságíró, köztük az Magyar Nemzet munkatársai is keresték napközben, de nem találták otthon, csak az udvaron parkoló Audi A6-ost látták. A lap szerint viszont este a nagykátai rendőrkapitányság járőrei is meglátogatták Orgovánt

a rendőrök 10 percet töltöttek a házban, bár az újságíróknak nem árulták el, miért is jöttek. 

Az Magyar Nemzet kormánypárti források alapján azt is írja, hogy a Fidesz három héten belül benyújthat egy törvényjavaslatot, ami alapján nem kellene megvárni a kártérítéssel a büntetőügyek lezárását, így a károsultak hamarabb juthatnának a pénzükhöz. A kormánypárt azt is javasolja majd, hogy a károsultak csoportos perképviseletét is tegyék lehetővé, hogy ezzel is felgyorsítsák a kártérítési ügyek rendezését.