Utazást se szervez tovább a Quaestor

2015.03.26. 11:40 Módosítva: 2015.03.26. 11:59

A Quaestor-csoporthoz tartozó utazási irodát, a QuaesTourt is megrázták a cégcsoport botrányai, ezért a cég arra jutott, hogy jelenlegi formában nem működik majd tovább – ezt írja közleményében az utazási iroda. Azt viszont hangsúlyozzák, hogy

nem jelentenek csődöt, így minden foglalás biztonságban van.

Aki eddig lefoglalta a nyaralását a cégnél, annak az utazás időpontjától függetlenül minden szolgáltatás továbbra is elérhető,  a QuaesTour minden partnerével együttműködik, viszont új megrendeléseket március 24-től, vagyis e hét keddtől már nem fogad be.

Utazási tanácsadóink minden kedves ügyfelünket személyesen tájékoztatnak a folyamatban lévő foglalásaikkal kapcsolatos további ügyintézési lehetőségeikről

A QuaesTour a cégcsoport kötvénykibocsátójának bedőlésekor rögtön jelezte, hogy az utazási iroda a Quaestor Financial Hrurirától függetlenül működő cég, így rá nincsen hatással a botrány. Hogy azóta mi történt a cégnél, arról nem ír a közlemény.

A cég vezetői teljesen azért nem húznák le a redőnyt, a közleményükben azt írják, bíznak benne, hogy a közeljövőben újra utazásokat szervezhetnek majd az ügyfeleiknek.