Fundamentalista hazugságspirálból így még nem küldtek senkit KDNP-s pszichiáterhez állatok lelke miatt

2015.04.10. 17:43

Bejuthatnak-e az állatok a mennyországba? Ez ma az egyik legégetőbb politikai kérdés Magyarországon. Varju László, a DK politikusa írásbeli kérdésében az MSZP-vel versenyre kelve, jelzőket halmozva ostorozta a KDNP-s Semjén Zsoltot, miután egy interjúban a napokban azt mondta, az állatok nem kerülhetnek a mennybe.

A leálkeresztényezett Semjén vasárnapi állatölését felhánytorgató Varju Lászlót a kereszténydemokrata politikus pszicháterhez küldte és egy katekizmus küldésének ígéretével emlegette fel Gyurcsány Ferenc pártvezető évekkel ezelőtt lelepleződő hézagos teológiai tudását.

Csak hogy rögzítsük a két nagy formátumú államférfi pengeváltását, álljon itt a csörte egy részlete:

Varju László:

"Az álkeresztény fantompárt elnökeként Ön már odáig jutott a fundamentalista hazugságspirálban, hogy az állatoknak és kicsinyeiknek nem hogy vasárnapi pihenés, már mennybemenetel sem jár. Ön szerint rendben van, hogy Ön vasárnap is állatokat ölhet, mert az Ön szerint szabadidős tevékenység, ugyanakkor a vasárnapi családi kikapcsolódás egyik népszerű formáját, a vásárlást betiltotta."

Semjén Zsolt:

"Először is az Ön és a >>rendszeresen bérmálkozó<< pártelnöke részére – hittani műveletlenségüket pótlandó – eljuttatunk egy A Katolikus Egyház Katekizmusa c. könyvet. Másodszor pedig tájékoztatom, hogy egy KDNP-szimpatizáns pszichiáter jelezte, hogy problémája kezelésében kész segíteni Önnek, ha akar beszélni róla."