János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

25 milliárd megy állami kommunikációra

2015.04.27. 12:53

Eddig úgy lehetett tudni, hogy a kommunikációs közbeszerzéseket központosító állami szerv, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) csak május elején írja ki a 25 milliárd forintos keretösszegű közbeszerzését, de a Tenders Electronic Dailyn már megjelent a felhívás – szúrta ki a Kreatív.hu.

A lap szerint 8 feladatra (kutatási feladatok, grafikai tervezés, integrált reklámügynökségi szolgáltatások, PR-ügynökségi szolgáltatások, online kommunikációs és közösségi média szolgáltatások, gyártás, médiatervezés és -vásárlás) keresnek ügynökségeket, és a megbízások 12 hónapig tartanának, amiket az NKH akár külön közbeszerzés nélkül is még 12 hónapra hosszabbíthatnának.

20140405 131407
Fotó: Tóth-Szenesi Attila

A közbeszerzéseket elnyerő cégek alvállalkozókat is bevonhatnak, de Nobilis Márton, az NKH vezetője azt nyilatkozta nemrég a Portfoliónak, hogy terveik szerint három ügynökséggel dolgoznának együtt, és minden egyes további belső tenderen ez a három cég versenyezne egymással.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!