Új tulajdonosa van a MOM Parknak

2015.08.04. 17:18

Egy nemzetközi befektetési konzorcium szerezte meg a MOM Park Bevásárlóközpont és a hozzá tartozó MOM Park Irodák, valamint a Westend Business Center Irodaház és az EMKE Irodaház alkotta ingatlanportfóliót - közölte a Wing Zrt. kedden az MTI-vel.

A konzorciumban jelen van a magyar ingatlanfejlesztő és befektető Wing Zrt., az amerikai Morgan Stanley ingatlanbefektetési részlege, a Morgan Stanley Real Estate Investing és az osztrák bevásárlóközpont specialista CC Real.

A közlemény szerint az új tulajdonosok szándéka, hogy a következő években jelentős korszerűsítést és hatékonyságnövelést hajtanak végre az épületekben. Az üzletet finanszírozó bankok a német PBB bank és az osztrák Erste Group.

AVilággazdaság azt írja, hogy az ingatlanportfóliót az AEW Europe által kezelt alaptól vásárolták meg. A lap úgy tudja, hogy a PBB Deutsche Pfandbriefbank és az Erste Group 126 millió eurós hitelkeretet bocsát a Morgan Stanley Real Estate Investing által vezetett konzorcium rendelkezésére.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás