Kiderült, hogy hiányzik pénz a Quaestorból

2015.08.25. 16:24

A Quaestornál tartott pénz nincs meg teljesen, az értékpapírok azonban a nem valós kötvények kivételével megvannak a Quaestor Értékpapírnál - több hónapnyi felmérés után erre jutott a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló.

A felszámoló szerint mivel nincs meg a pénz, homogén csoportokat kell képezni az ügyfelek között, így határozható meg az egyes ügyfeleknek kiadható összeg.

Közben pedig próbálnak azért pénzt is szerezni, az elmúlt hetekben azokat az ügyfeleket, akik tartoznak, fizetésre szólították fel.

A felszámoló közölte azt is, hogy a csődtörvény megtámadási rendelkezései alapján értékelték azokat az ügyleteket is, amelyeket közvetlenül azelőtt kötöttek, hogy a felügyeleti biztos megkezdte a munkáját a Quaestornál. Az értékelések tükrében pedig megteszik a szükséges lépéseket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét