Átverésben utazik az év szabolcsi vállalkozója

2015.09.11. 13:32
Drága vicc az Immunotic, sokakra rásózhatták százezrekért a semmit sem gyógyító, elvileg a "test hullámait" jól berezgető dobozokat. Az átverős bizniszt egy szabolcsi férfi viszi, aki két éve az év feltalálója és az év vállalkozója lett arrafelé.

Szloboda Balázs "A 2013. Év Megyei Vállalkozója, Az Év Feltalálója Szabolcs–Szatmár–Bereg megyében" megtisztelő címben részesült nemrég. 

Most pedig megbüntette a GVH, amiért az égvilágon semmit nem gyógyító, a test hullámait harmóniába rezgető dobozával vert át beteg embereket.  Az Immunotic gép elvileg a "speciális négyszögjelek" "természetes hullámkibocsátásával"' működik, és ügyesen nem orvostechnikai eszközként hozták forgalomba Szlobodáék, mert akkor meg kellett volna mondani, hogy mégis mire lehet használni. 

Most egészen pontosan azért büntetett a hatóság, mert "gyógyító hatásokkal népszerűsítette az Immunotic eszközöket honlapján, Facebook és Youtube oldalain,és a saját blogján". Így a fogyasztók azt gondolhatták, hogy esetleg gyógyít valamit bármelyik dobozuk.

A normál Immunotic dobozokat, ahol kedvünkre tekergethetjük a természetes hullámok négyszögeinek erősségét, 5-600 ezer forintos áron sózták a károsultakra.  De 200 ezer forintért vehetünk direkt a fogyásra hullámoztató dobozt is vagy 2,5 millióért egy 16 programos dobozcsodát, ami persze szintén segít a szuper rezgés felé.  

Olvasgatnak orvosi témákról ,aztán igaznak vélnek elméleteket, amiket meg se próbálnak bárhogy bizonyítani. Majd eladják a gépüket a betegeknek. Szloboda párja magyaráz.

A GVH most 1,2 millióra büntette őket, mert bár kiszolgáltatottabb embereket vertek át hosszú időn keresztül, csak nagyon kevés emberhez jutottak el a rezgető dobozaikkal. És előfordult olyan hirdetésük is, ahol odaírták, hogy a készülékeik semmit nem gyógyítanak.

Most a honlapjukon már ügyesebbek, legtöbbször inkább nem írnak semmit se a termékeik hatásáról, se a tényleges működésükről. Hanem csak egészségügyinek hangzó tünetleírásokat tesznek ki a gépek mellé, és magyaráznak mellé kicsit a teljességről, hullámokról és a betegségek lelki hátteréről.