Erik, Alexandra
EUR 384,10 Ft
USD 364,94 Ft
9 °C
23 °C

2 millió forintnyi hamis óvszert talált a NAV

2015.09.19. 10:28 Módosítva: 2015.09.19. 10:29

2 millió forint értékű, ismeretlen helyen gyártott, hamisított Durex óvszert és egyéb termékeket találtak a pénzügyőrök Budapesten egy távol-keleti termékeket forgalmazó  bevásárlóközpont raktárában - írja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Sajtó- és Kommunikációs Főosztálya.

A 7300 óvszer csomagolásán az Indexet is megszégyenítően rossz helyesírással megfogalmazott kamu használati utasítások virítottak:

A Durex Play sikositok meg etnwernydusabba tehtik a szexet.

A termékekről kiderült, hogy azokat a jogtulajdonos Durex engedélye nélkül készítették ismeretlen körülmények között, így nemcsak jelentős anyagi hátrányt, de komoly egészségügyi kockázatot is okoztak az elkövetők. A pénzügyőrök a hamis termékeket lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése miatt eljárást kezdeményeztek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek