Agassi és Norbi szakítottak

2015.12.02. 14:44 Módosítva: 2015.12.02. 14:49

Most már hivatalos: Andre Agassi nem adja tovább az arcát az Update termékek reklámozásához, pedig még csak egy évvel ezelőtt állapodott meg Norbival, eredetileg három évre.

Először a Budapesti Értéktőzsdén tettek közzé Norbiék egy tájékoztatást november 25-én, amelyben az állt, megszűnik az együttműködés a Norbi Update Lowcarb és az AKA Licences LCC között – utóbbi az a cég, amelyik Agassi nevében megkötötte a szerződéseket 2014-ben Schobertékkel. Ma pedig a Velvet szerzett közvetlen információkat a teniszsztár menedzsmentjétől, akik közölték: 

Mindkét fél közös megegyezéssel úgy döntött, hogy véget vet a partnerségnek. 

Agassit akkor újították Norbiék, amikor tavaly ősszel úgy döntöttek, tőzsdére viszik a céget, és ehhez kellett nekik új reklámarc. A tőzsdére menetelt megelőző ambiciózus tervek nagy nemzetközi terjeszkedésről szóltak, ám ez nem igazán teljesült, és az eredetileg 990 forintért bevezetett részvények ára időközben 370 forintra zuhant. A szerződést a teniszezővel

három évre kötötték, becslések szerint 1,5-2 millió dollárért,

ezért is meglepő, hogy már most vége lett az együttműködésnek. A megállapodáskor Norbi így fogalmazott Agassival kapcsolatban: 

Egy olyan embert tudtam megnyerni három évre az Update nagykövetének – sőt, üzlettársamnak –, aki nagyon különleges. Magyarország ezeréves történelmében ugyanis ilyen erős ember nem állt magyar cég élén. Ha nem kockáztatunk, akkor csak a kudarcot tudjuk választani. A sikerhez kockázatot kell vállalni, és mi a sikert választjuk.

A szerződés megkötésekor Agassi Budapestre látogatott, ahol Norbiékkel közösen fergeteges hangulatú sajtófogadást tartott. A szórakoztató eseményről szóló tudósításunkat itt olvashatja el