Andy Vajna beszállhat a fánküzletbe és a csokos építkezésekbe is

2016.01.07. 11:22 Módosítva: 2016.01.07. 11:27

Több új céget is bejegyeztetett Andy Vajna a közelmúltban, írja a csütörtöki Figyelő. A filmbiztos az ingatlanbizniszbe és a fánksütésbe is belevághat. 

Három új Vajna-céget jegyeztek be decemberben a lap szerint. A Lucky Ventures és a Bright Times az AV Investments Kft. tulajdonában van, amely közvetve Vajna médiaérdekeltségeit is birtokolja. Az AV Investmentshez tartozik a TV2 és a megboldogult Roxy Rádió frekvenciáján indulni készülő Radio Plus, de nem valószínű, az új vállalkozások is a médiacégek lennének. 

A két cég fő tevékenysége a vagyonkezelés, amiből sok mindenre nem lehet következtetni, mivel Vajna gyakran ezzel a főtevékenységgel jegyezteti be vállalatait. Az egyéb tevékenységek alapján viszont úgy tűnik, Vajna az ingatlanbizniszbe szállna be, ami jó időzítésnek tűnik a csok elindítása miatt.

A harmadik Vajna-érdekeltség egy Mr. Funk nevű cég, amelyet a Vajna és Vajna Tímea által tulajdonolt Beauty Enterprises Hungary nevű cég alapított. Ez utóbbi cég viszi a Dorottya Diamond Palace nevű családi gyémántboltot. A Mr. Funk valószínűleg beszélő név, főtevékenysége alapján ugyanis pékáru-kereskedelemmel foglalkozik majd.