Elég luxus karácsonyi bulit tarthatott az NGM

2016.02.04. 08:16

Varga Mihályék nem verik a fogukhoz az adófizetői garasokat, ha karácsonyi céges buliról van szó, derül ki a Világgazdaságból. Az NGM-re kitett szerződéses listából ugyanis feltűnt nekik, hogy  a minisztérium 23 milliót költött tavaly csak a karácsonyi bulira.

Először azt mondták az IZ-s Kft-nek, hogy húszmillióért szervezzen nekik egy egyestés állófogadást a Millenárisra.  Sajnos ebbe a hangosítás és a másnapi eltakarítás nem fért bele, ezért azt 3,1 millióért kellett, hogy külön elvállalja a Bambi Entertainment Kft.  Ez egyébként a Millenáris egyik vezetőjének, Fodor Péternek a saját cége.

Összesen a legnagyobb összegű szerződéseket a Microsofttal kötötte az NGM, 634 millióért ők fejleszthettek valamit az NGM-nek, nagyjából 594 forintért pedig újabb informatikai szolgáltatásokat adtak el nekik. Összesen végül 1,8 milliárdnyi szerződést húzott be a cég az NGM-től.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla