Ivó, Milán
EUR 384,76 Ft
USD 363,30 Ft
5 °C
26 °C

Hétvégén akadozni fog a mobilfizetés, figyeljen, ha el akarja kerülni a büntetést

2016.05.05. 10:31 Módosítva: 2016.05.05. 10:34

A tervezett karbantartási munkák miatt 2016. május 7-én 22.00 órától május 8-án hajnali 03.00 óráig nem lehet vásárlásokat indítani a Nemzeti Mobilfizetési Rendszerben, így nem fog működni a mobilparkolás és az autópálya e-matricát illetve a HU-GO viszonylati jegyet sem lehet mobilfizetéssel megvásárolni- közölte csütörtökön a Nemzeti Mobilfizetési Zrt az MTI-vel.

A társaság felhívta a figyelmet arra, hogy a mobilfizetési rendszer üzemszünete nem indok a parkolás, az autópályamatrica, vagy a HU-GO viszonylati jegy megvásárlásának elmulasztására, ettől még ugyanúgy megbüntetik azokat, akiknek nincs. A mobilfizetési zrt. azt ajánlja, hogy az üzemszünet ideje alatt a parkolójegyet a parkoló-automatáknál, autópályamatricát és HU-GO viszonylati jegyet pedig a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltatónál (NÚSZ Zrt), vagy annak viszonteladó partnereinél - például benzinkutaknál - vásárolják meg az autósok. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás