Felmerült, hogy jobb lenne elköltözni Rogán szomszédságából

2016.09.08. 05:57

„Miért szégyellnénk, hogy a hazánknak is dolgozunk?” – kommentálta a HVG-nek Csetényi Csaba, a Network 360 kommunikációs cég vezetője, hogy az elmúlt bő egy évben 12,5 milliárd forintot nyert cége az államtól kommunikációs feladatokra. Szerinte az állam ma a legnagyobb szereplő a kommunikációs piacon, ők pedig már 2003 óta dolgoznak állami projekteken is.

Csetényi, akinek a cége a migránsellenes kampányt is viszi, civilként is úgy véli, hogy a magyar kormány helyesen gondolja: emlékeztetni kell a lakosokat arra, hogy Európa legfontosabb értékei veszélyben vannak. Most a migránsok ügye a legfontosabb téma, tehát a kampány működik, ő pedig erre szerződött.

A Pasa Parkban lakó üzletember elmondta, nem ő költözött Rogán Antal szomszédságába, hanem Rogánék költöztek mellé, ahogy a többi híres szomszédja is később jött oda, mint ő. Viszont amióta az újságok a szomszédságról cikkeznek, felmerült benne, hogy jobb lenne elköltözni, de szereti azt a lakást, szóval inkább marad.

Csetényi ma is büszkén vállalja az első feleségével közösen gyártott Űrgammák sorozatot, szerinte „egy nagyszerű dolog volt, 74 ezer gyereknek segített, hogy javítson a tanulmányi eredményein”. Ugyanakkor, nehéz pillanat volt, amikor gyereke ráakadt a neten egy Űrgammák-részletre, és megkérdezte tőle, hogy „ezt te csináltad?”.