Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorsabban fizet majd a beszállítóinak a Tesco

2016.09.08. 13:50

Egységes fizetési rendszert vezet beszállítói számára, a kisvállalkozók esetében pedig rövidebb fizetési határidőt alkalmaz mostantól a Tesco. A cég azt jelentette be, hogy

a kisebb beszállító partnereinek 14 napra rövidítették a fizetési határidőt. 

A változás, ami október 1-től lép életbe, Magyarországon 176 beszállítót érint. a Tesco a közepes és nagy szállítói számára is standard kifizetési feltételeket vezet be: a friss áru és egyéb élelmiszer szállítóknak 30, a nem élelmiszer jellegű szárazáru szállítóknak maximum 45, míg az egyéb, nem élelmiszer jellegű terméket szállítóknak 60 nap lesz a meghatározott kifizetési határidő.

Az áruházlánc Szállítói Tudakozóvonal bevezetését is tervezi, amelynek az a célja, hogy a szállítók 48 órán belül választ kapjanak az együttműködésre vonatkozó kérdéseikre, és hogy legyen kihez fordulniuk, ha segítségre van szükségük. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!