Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Nyomoz az ügyészség az orosz pilótajáték után

2016.11.15. 11:40

Piramisjáték szervezésének bűntette miatt nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség a Kairos nevű MLM-cég ügyében Tényi István hobbifeljelentő  beadványa nyomán. Ha érdekli az ügy, itt olvashat utána alaposabban

A magát a legstabilabb, legmegbízhatóbb és legjövedelmezőbb cégnek beállító, orosz hátterű Kairosnál elvileg azzal keresheti magát stabilan dúsgazdaggá az ember, hogy tárhelyet adhatnak bérbe a befizetők, ami után havonta pénzt kapnak majd. Ezzel éves szinten két és félszeres hozamot ígér a Kairos.

A valóságban viszont ez egy sima pilótajáték, amiben olyan hozamot kínálnak a 35–760 ezer forintot befizető emberek, amit egy ilyen szolgáltatás soha nem termelne ki (azt, hogy nem is termeli, jelzi: a Kairos mindenkit arra buzdít, még vonjon be embereket a hálózatba).

Hogy eddig hányan szállhattak be Magyarországon a Kairosba, nem tudni, de mivel a cég már legalább egy éve hirdeti itthon a szolgáltatását, minimum ezres nagyságrendű befizetőre lehet számítani. Azzal, hogyha a nyomozás eredményeként bezárják a hálózatot, minimalizálhatók a károk. Viszont továbbra is számítani lehet arra, hogy a Kairoshoz hasonló átverős ötletek felbukkannak majd a későbbiekben is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?