Nárcisz
7 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

1 perc alatt fogyott el az Emag több száz darabos árukészlete

2016.11.25. 12:02

Teljesen kiborultak az Emag webáruház Black Friday-károsultjai. Minden igyekezetük ellenére ugyanis a legtöbben hoppon maradtak, és még a magukat leggyorsabbnak érzők is lassúnak bizonyultak. Akciós Xbox, laptop, Iphone? Sokan úgy érezték, hogy fizikai képtelenség náluk gyorsabban rástartolni az olcsó műszaki cuccokra, és csalást szimatolnak amögött, hogy a cég árukészlete egy perc alatt kifogyott.

"7 órakor pontban kinyílt az áruház webes felülete. Nekünk már gyorslistán, kedvencek között, könyvjelzőbe ott volt az előre odatett áru, így cirka 39 mp alatt már a szerződési feltételeket is elfogadtuk" - írta egyik csalódott olvasónk, akinek 7:01 perckor már nem engedte megvenni a rendszer az adott dolgokat. A cég oldalán sok a hasonló panasz.

Az Emag szerint viszont szó sincs semmilyen csalásról, tényleg elképesztő nagy volt a roham korán reggel. "Képzeljétek, induláskor az oldalon egy időben lévő aktív látogatók száma meghaladta a 130 000-et!" - írta facebook oldalán feldühödött vásárlóit nyugtatva a webáruház.

És szerintük arról sincs szó, hogy dolgozóik előzték volna meg a vevőket, ők ugyanis csak 10 órától vásárolhatnak. Hogy nagyobb hitelt adjanak a szavuknak, pontosan leírták azt is, hogy mit sikerült eladni hajnalban: elment például 165 db Apple iPhone 5S mobiltelefon, 300 db HP 250 G4 laptop, 200 db Microsoft Xbox ONE konzol, 100 db Indesit LI8 S2 W alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény.