Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vigyázzon, szalmonellás a Lidl kölesgolyója

2017.01.18. 13:22
bio kolesgolyo bbq rdax 459x459

Szalmonellás kölesgolyókat vett észre árukészletében a Lidl, ezért most megpróbálja gyorsan visszahívni az összes ilyen fertőző bionasit. A Circuss Bio nevű termékről van szó, 120 grammos kiszerelésben, amelynek minőségmegőrzési ideje 2017. május 21. 

Ha visszaviszi bárki a potenciálisan fertőző terméket, az áruház blokk vagy számla nélkül is visszaadja az árát. Az áruház szerint nem valószínű, hogy a száraz helyen tartott és szárazon megevett kölesgolyókban gyorsan nagyon elszaporodnának a baktériumok. Persze egy járvány se hiányzik nekik valószínűleg.

A közleményből az is kiderül, hogy a nagy Lidl egyszerű betéti társaságként működik Magyarországon. Így a Lidl Magyarország Bt. a szalmonellás kölesgolyók gyártója nevében is elnézést kért a malőrért. 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!