Judit
2 °C
7 °C

Kocsiját hátrahagyva menekült az autópályáról a csempész

2017.02.08. 08:51 Módosítva: 2017-02-08 11:17:39

Az autóból kiugorva menekült el egy cigarettacsempész az autóláyáról, pedig csak a kötelező biztosítását ellenőrizték volna - írja a NAV szerdai közleményében. Átvizsgálás után a pénzügyőrök 40 ezer doboz adózatlan cigarettát találtak a kocsiban.

Az autópálya-rendőrség ellenőrizni szeretette volna egy az M3-ason haladó kisteherautó kötelező biztosítását. A sofőr úgy tett, mintha lehúzódna, majd kiugrott az autóból, és elfutott az őt igazoltatni készülő rendőrök elől. A NAV Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának járőrei a teherautót átkutatva, több mint40 ezer doboz, 44 millió forint értékű cigarettát találtak a raktérben.

A dohányárut és a kisteherautót lefoglalták és elszállították, ráadásul a kocsi belsejében talált iratok alapján azonosítani tudták a feltételezett elkövetőt, aki ellen költségvetési csalás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?