Eszter, Eliza
EUR 382,53 Ft
USD 356,68 Ft
14 °C
24 °C

Megírtuk, hogy nevetséges a közbeszerzés, leállították

2017.05.03. 12:01

Pár hete megírtuk, hogy az igazságügyi szakértőink milyen meglepően részletesen tudták, hogy milyen kocsira van szükségük. A munkájukhoz szolgálati autónak kizárólag csak 4,5-4,7 méter közötti hosszúságú autó felelt meg, amelynek hasznos terhelése például min 620 kg, ötajtós, de nem kombi, vagy épp pontosan 8 darab hangszóró kellett bele, és csak metál színben volt jó.

Egyből ki is derült, hogy az ismert univerzumban ennek csak a 150 lóerős Skoda Octavia 1.4 TSi-re fog illeni Style kivitelben. És mivel elég hamar le is kellett szállítani, valószínűleg elég kis verseny lett volna a közbeszerzésen. Vagy épp semmilyen.

Most viszont kiderült, hogy nem hiányozhat a nagyobb balhé az igazságügyi szakértőket foglalkoztató NSZKK-nak, és a közbeszerzésben nekik segítő Csendes Consultingnak, mivel

egyéb okokra

hivatkozva leállították még május 10-i lejárati határidő előtt. Nem tudni, hogy mik lehettek pontosan ezek az újonnan felmerült körülmények, de mindenesetre annak örülhetünk, ha egy katasztrofális közbeszerzéssel pillanatnyilag kevesebbünk van. Ez persze csak pár tízmillió forintot mozgatott meg, aminek a több ezerszerese megy el mondjuk el épp a vizes vb-n épp, ezért is bátorítjuk olvasóinkat, ha érdekes közbeszerzéssel találkoznának véletlenül, akkor bátran küldjék el nekünk a tema+kozbeszerzes@mail.index.hu-ra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla