18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexboltot fejlesztettünk uniós pénzből

2017.06.01. 19:32

Kisvárda gyakorlatilag berobbant az országos hírekbe, mióta Seszták Miklós, az ügyvédből lett kereszténydemokrata politikus miniszter lett. Persze ezért Seszták miniszter is tett, érdekes volt például, amikor kiderült:

  • hogy Seszták több száz, adót nem fizető, "fiktív" céget alapított a kétezres években orosz és ukrán állampolgárok nevére. 
  • Az is jó sztori volt, ahogy az autószalonjába folytak a vissza nem térítendő támogatások.
  • Vagy, hogy az akkor még harmadosztályú kisvárdai focicsapathoz Seszták kinevezése után ömleni kezdtek az állami támogatások, különösen a tao-pénzek.  
  • Vagy az is fontos, ahogy az ismerőse, Börcsök Sándor kilőtt a felszámolási piacon, mióta az állam megszabta, hogy kik végezhetnek felszámolást.

Most a 24.hu Seszták szexboltos ismerőseiről írt, akik uniós pénzből fejlesztették ezt az üzletüket, még a támogatásos matricát is kitették. 

Nekünk is, és valószínűleg a német adófizetőknek is igen érdekes lehet a Humor és Erotika Szexshopnál azt olvasni, hogy 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Igazából annyi pontosítást még hozzá kell tenni, hogy öt éve a szexboltosoknak adott 3,6 millió forint támogatást ajándékbolt indítására ítélték meg, csak közben hamar megváltoztatták a profilt.  Az üzlet egyébként a mikrovállalkozások fejlesztésére kiírt gazdaságfejlesztési operatív program (GOP) keretéből kapta ezeket a milliókat. 

Kisvárda környékén a kereszténydemokrata fejlesztési miniszterünknek döntő szava van abban, hogy ki juthat állami pénzekhez. Seszták korábban az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács tagjaként vett részt a fejlesztési pályázatok elbírálásában.

A lap még arról ír, hogy a felcsatolható análvibrátorokban vagy kéjnyílásos felfújható bárányban (Ms Eva, 54 centi, tiszta PVC) utazó szexbolt egyik tulajdonosa egyébként jó viszonyt ápol Seszták miniszterrel és feleségével, van a Facebookon is olyan megosztott bulifénykép, ahol együtt szerepel a miniszterrel. A bolt egyik tulajdonosa telefonon viszont azt mondta a lapnak, hogy az uniós pénz igazából hitel volt, amit már visszafizettek, és majd le is veszik a támogatásos táblát, mert azóta lejárt a közzétételi kötelezettségük is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport