A Heineken gyártja majd a Fradi-sört

2017.08.01. 23:55

A Ferencváros bejelentette, hogy augusztustól a Heineken gyártja a Fradi sört, írja a Nemzeti Sport. "A csapat szurkolóinak körében különösen népszerű sör nem csak új gyártót, új megjelenést is kap. A Fradi sör augusztustól üveges kiszerelésben kapható a hivatalos Fradi shopban, ezen kívül a CBA üzleteiben, valamint a Heineken disztribúciós hálózatán keresztül csaknem  1000 kiskereskedelmi egységben országszerte.", írták.

Mindez azért érdekes, mert a kormány - hogy maradjunk a sportnál - páros lábbal szállt bele nemrég a Heinekenbe, amiért az jogi csatát indított csíki sör-ügyben. Aztán a vörös csillagos csomagolása miatt akarta a kormány szívatni a céget, végül megegyeztek.

Nincs ideje? A Csíki Sör - Heineken történet 1 percben

Most Kubatov Gábor klubelnök, fideszes politikus halálra dicsérte a céget, azt mondta,

két, a maga területén rendkívül sikeres, elismert, népszerű és komoly hagyományokkal bíró és azokat ápoló fél talált egymásra.

"A Fradi sör a szurkolók söre. Olyan partnert kerestünk, amely a magas minőségi követelmények mellett segít bennünket abban is, hogy minél több Fradistához eljusson a termék", mondta.

José Matthijsse, a Heineken Hungária Zrt. vezérigazgatója azt mondta, "büszkeség számunkra, hogy nemcsak Magyarország kedvenc sörét, a Sopronit, de Magyarország kedvenc csapatának sörét is mi állíthatjuk elő.”