Tenderbajnok cég nyerte el az MNB kommunikációs gigaközbeszerzését

2017.08.31. 10:56

A New Land Media Kft. és a Frank Digital Kft. nyerte a Magyar Nemzeti Bank nettó másfél milliárd forintos kommunikációs tenderét – írja az Mno.hu.

A nettó másfél milliárdos közbeszerzést a jegybank április elején írta ki „fogyasztóbarát terméknek minősített lakáscélú jelzáloghitelek társadalmi megismertetése érdekében tervezett kommunikációs kampány lebonyolítására”. A két cég a feladatokat felosztva fogja ellátni 2019 végéig.

Balásy Gyula cégei, a New Land és a Lounge Design Kft. mostanában elég sikeresek a közbeszerzéseken: csak a Nemzeti Kommunikációs Hivatal közbeszerzésein 14 milliárd forintnyi megrendelést nyertek el. A Frank Digital az Origo korábbi tulajdonosának, Száraz Istvánnak a cége volt, de nyár közepén eladta céget a cég szakmai igazgatójának, Osváth Eszternek: ez a cég csinálta például a vizes vb mobilos appját.

A közbeszerzés alapján a cégeknek print és online sajtóhirdetéseket és tévés, illetve rádiós spotokat is kell majd szervezniük, de a felosztásról pontos számot egyelőre nem lehet tudni.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM

Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

JEGYVÁSÁRLÁS

Szerezze be
jegyét most!