Letarol minket az új olcsó bolt

2017.09.07. 16:19

Megnyitotta századik boltját Magyarországon a Pepco. A cég ruhákkal, cipőkkel, kiegészítőkkel, játékokkal, iskolaszerekkel és lakberendezési termékekkel foglalkozik, saját leírásuk szerint „jó ár-érték aránnyal”. 

Ez elég gyors terjeszkedésnek számít, nagyjából két év alatt húztak fel száz üzletet, és már több mint 900 embert foglalkoztatnak. Főleg a vidékiekre céloznának erősebben, pontosabban „a megyeszékhelyek és a főváros mellett a kisebb vidéki településeken is” terjeszkednének erősen.

Potyi Gergely, a cég operatív vezetője szerint az segít a növekedésben, hogy: jó helyre teszik boltjaikat, jól is rendezik be őket, illetve „kedvező árúak” és jók. 

Nagy multi

A Pepco egy dél-afrikai központú, 1965 óta működő kiskereskedelmi holding, a Pepkor tagja, amely 2014-től a Steinhoff International Holding Limited tulajdona. A cég jelenleg több mint 90 ezer alkalmazottat foglalkoztat, és 6500 áruházat üzemeltet 44 országban. A csoporthoz olyan márkák tartoznak, mint például a Pepco, a Conforama, a MacDan, a Pep&Co, a Pep, az Ackermans és a Duns.