János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Habony: A cégemnek semmi köze az államhoz és a kötvényekhez

2017.12.13. 16:56

Szerda reggel írta a Direkt36, és szemléztük mi is, hogy Habony Árpádnak van egy cége Hongkongban. 

Azt írtuk, Habony cége, az Asia Frontiers Limited ugyanazt a C&B Wise Consultants Company Limited nevű társaságot bízta meg az úgynevezett titkári feladatok ellátásával, mint amely a kínai kötvényárusító üzleti kör több cégének, például a HSSDM-nek is dolgozik, és kettő közülük ugyanúgy a titkárcég irodájába van bejegyezve, mint az Asia Frontiers.

Most ügyvédje útján Habony a következőket közölte:

Az Asia Frontier Ltd. és a letelepedési kötvények közvetítőinek címe és működési helye nem azonos. Az Asia Frontier Ltd. tevékenysége sem közvetlenül, sem közvetve nem kapcsolódik sem a magyar államhoz, sem a letelepedési kötvények közvetítőihez.

Az ezzel ellentétes híresztelések valótlanok. A cég titkáraként megnevezett C&B Wise Ltd. több mint 500 cégnek nyújt székhelyszolgáltatást ugyanott, írta Habony ügyvédje.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!