Emberi fogyasztásra alkalmatlan gyúrósportól óvna a Nébih

2017.12.22. 10:54

Hiába szeretnének nagyon erősek lenni, ne rakjanak magukba "ANS Pre Workout Ritual" nevű gyúróscuccot, mert egyáltalán nem tudjuk hogy mit okoz, kéri a Nébih.  

Az európai élelmiszerbiztonsági rendszer jelzése alapján Magyarországra is szállítottak ebből, ahogy Csehországba, Észtországba, Görögországba, Lengyelországba, Szerbiába és Szlovéniába is.

A gond az egyik hatóanyaggal, az agmatin-szulfáttal van, erről ugyanis eddig nem tudtuk felmérni, hogy mit csinál az emberekkel. Nincs engedélyeztetve se, ezért nem tudjuk, hogy nem csinál-e sokkal nagyobb bajokat, mint amennyi hasznot. Vagy bármennyi hasznot. 

A termék pontos megjelölése "Ans Ritual 240 G”, ahol utóbbi a 240 grammos kiszerelésére utal Az ízére az "icy blue freeze" és a "peach mango twist" megjelöléseket találták ki. Nálunk is régóta reklámozzák, itt például azzal, hogy az agmatin-szulfát egyszerre "bedurrant" miközben "nyugtat" is és "regenerál".

A homályos hátterű gyúróscuccok egyébként a második legnépszerűbb illegális gyógyszernek, étrendkiegészítőnek számítanak régóta  nálunk, a merevedési zavarokra kínált hamis csodaszerek után. Itt egy kicsit többet is olvashat a témáról, ha érdekli.