Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Klóros tisztítószert tartalmazó bébiételt hív vissza boltjaiból a DM

2018.01.10. 12:46

Klórtartalmú tisztítószer maradt egy DM-ben forgalmazott bébiételben, ezért a bolt visszahívta a „Babylove bio eper-málna-alma” (babylove Erdbeere & Himbeere in Apfel) gyümölcsös saját márkás termékét – derül ki a Nébih közleményéből.

A termékkivonás a 2019. július 5-i lejárati idejű, 190 g-os kiszerelésű termékeket érinti. A termékből Magyarországon kívül Ausztriába, Csehországba, Horvátországba, Németországba és Szlovákiába szállítottak.

babylove

Az érintett termék tételszáma LB 186, RASFF referenciaszáma 2018.0066. Az üzletlánc a fenti minőségmegőrzési idejű termékeit leszedte a polcokról és visszahívja a fogyasztóktól. A korábban megvásárolt termékeket a DM üzletei visszaveszik. A Nébih is felhívja a vásárlók figyelmét, hogy a fenti azonosítókkal ellátott bébiételt ne adják gyerekeiknek.