Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Leisztinger Tamásé lett Szatmárnémeti ikonikus szállodája

2018.01.18. 15:33

Leisztinger Tamás vette meg a  Szatmárnémetiben lévő Dacia, vagy korábbi nevén Pannónia szállót - írja a román digi24 portál alapján a Transindex. Az erdélyi város ikonikus szecessziós épülete évek óta üresen áll, mióta a korábbi tulajdonos börtönbe került. 

A digi24 azt írja, hogy a A megyei hatóságok szerint az adásvételi szerződében olyan záradékot is rögzítettek amely kimondja, hogy a felek a szerződés aláírását követő hat hónapban még meggondolhatják magukat és visszaléphetnek. 

Leisztinger Tamás 75 milliárd forintos vagyonával 2017-ben a 12. leggazdagabb magyar volt a Napi.hu százas listája szerint. A Diósgyőr focicsapat tulajdonosa  korábban elég sokat foglalkozott szállodákkal, az ő tulajdonában volt a Hunguest Hotel szállodalánc, mielőtt azt a később Mészáros Lőrinc tulajdonába került Konzum csoport tulajdonába került