Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hamis Omega-órát próbál elárverezni a NAV félmillióért

2018.01.29. 11:54

A NAV elektronikus árverési oldalán hirdet egy minimum 500 ezer forintért elvihető luxuskarórát, amiről a 444-nek nyilatkozó szakértők azt állítják, biztosan hamisítvány. 

A lap hétvégén írta meg, hogy az állítólagos Omega Seamester valószínűleg hamis, de ez hétfőre biztossá vált. Az órához egy teljesen más Omega-modellhez tartozó garanciakártyát mellékeltek, ráadásul a fekete számlapos, férfiméretű Omega Seamaster Planet Oceanból nem készült olyan, aminek a dátumablakában fehér háttérre festett fekete számok láthatók, csak olyan, aminek a dátumablak-háttere is fekete – írta a 444-nek több egymástól független óraszakértő. 

384560
Fotó: arveres.nav.gov.hu

Az ügyben a 444 múlt csütörtökön kereste írásban a NAV-alkalmazottat, aki az óra értékesítését végzi, de egyelőre nem kapott választ, és a hamisítvány is elérhető maradt a felületen.