Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Tényleg magángépen szokott utazni Mészáros Lőrinc

2018.01.30. 21:05 Módosítva: 2018-01-30 21:07:01

Magángéppel utazgat Európában Mészáros Lőrinc és üzlettársa, Szijj László, erről a Célpont számolt be pár napja. A 3 milliárd forint értékű magángép tulajdonosa a Hír TV szerint egy olyan osztrák cég, amely az MKB Bank privatizációjában is részt vett üzleti körhöz tartozik.

Valamikor azzal, valamikor más géppel.

- kapta el Mészárost most a Hír TV egy rövid nyilatkozatra azzal kapcsolatban, hogy valóban milliárdos magángéppel szokott-e utazgatni. Majd arra a kérdésre, hogy kölcsön szokta-e kérni a gépet Orbán Viktor miniszterelnök, azt válaszolta, hogy nem tudja, mert ő is bérli. (A NER-esek magángépes szokásairól itt olvashat még.)

Ami azért furcsa, mert az állítólagos osztrák cégnek se honlapja, se ügyfélszolgálata, semmilyen elérhetősége nincs. A végén Mészáros még annyit mondott, hogy nem használja rendszeresen a magángépét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?