Teréz
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Indul az IKEA országos házhoz szállítása

2018.02.05. 13:21

Országos házhoz szállítással, online is meg lehet venni minden hazai IKEA-terméket, jelentette be az áruház a Napi.hu-nak. Háromezerért lehet majd a helyszínen, áruházban átvenni online vásárlás után az adott terméket, mostantól viszont ki is szállítják azt bárhova, ez a szolgáltatás nyolcezer forinttól indul. 

„Természetesen a termékeink továbbra is kaphatók lesznek az áruházainkban, illetve online rendeléssel és áruházi átvétellel is lehet vásárolni" – magyarázta cég a lapnak, további részleteket pedig február 22-re ígértek. Azt a cég korábbi jelentéséből tudhatjuk, hogy főleg kanapékat, ágykereteket és gardróbokat veszünk náluk mostanában. Egy korábbi interjúból pedig azt, hogy a magyarok általában kicsit jobban kedvelik az érzelmesebb mintákat, a sötétebb színeket, a nappali pedig nálunk egyfajta bemutatóteremként működik. 

Eredetileg már tavaly szeptembertől elérhető lett volna az országos kiszolgálás, csak nem sikerült megcsinálni időre a fejlesztést, ezért volt a több hónapos csúszás. Az IKEA legutóbb azzal került a hírekbe egyébként, hogy az anyacég óriási adócsalási gyanúba keveredett, az EU vizsgálja a furcsa húzásaikat.