Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felszámolják egy szegedi fideszes politikus cégét

2018.02.12. 14:19

Felszámolás alá került a Tigers Security Vagyonvédelmi Kft., Csongrád megye egyik legjelentősebb vagyonvédelmi cége - írja a Szeged.hu. A cég tulajdonosa Német Ferenc, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara elnöke és az országos kamara alelnöke, aki nem mellesleg a szegedi Fidesz elnökségi tagja. Német a Fidesz-KDNP színeiben indult a 2014-es önkormányzati választáson, de úgy nem jutott be a közgyűlésbe, de a Fidesz külsős tagként delegálta a a városi közgyűlés jogi, ügyrendi és közbiztonsági bizottságába.

Február 9-én jelent meg a Cégközlöny honlapján a Szegedi Törvényszék végzése. Eszerint mindazok, akik az adóssal, vagyis a Tigers Kft.-vel szemben fennálló ismert követeléseiket a felszámolás során hitelezőként érvényesíteni kívánják, ismert követeléseiket a végzés közzétételétől számított negyven napon belül jelentsék be a felszámolónak. Az igénybenyújtási határidő dátuma: 2018. március 21.