Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

El akarja kerülni a tömeget? Vásároljon be szerdán, még a hosszú hétvége előtt

2018.03.28. 16:03

A nagypéntek tavaly óta ünnepnap, ezért jobban jár mindenki, ha még szerdán bevásárol a hosszú hétvégére, ugyanis csütörtökön már nagy tömegre lehet számítani a boltokban - írja a Hvg.hu.

Az alapszabály szerint a boltok csütörtökön a rendes hétköznapi rend szerint tartanak nyitva, pénteken pedig minden zárva lesz. Viszont érdemes rá odafigyelni, hogy

  • csütörtökön és szombaton azok a Tesco boltok is bezárnak este tízkor, amik amúgy este tíznél tovább, netán nonstop nyitva tartanak, szombaton és az ünnepet követő kedden pedig reggel hatkor nyitnak csak ki.
  • A piacok szombaton alapvetően a szombati nyitva tartás szerint nyitnak ki, a legtovább, 16 óráig a Fehérvári úti csarnok tart nyitva.
  • A három ünnepnapon is nyitva lehetnek majd az éjjel-nappali üzletek, de az üzletek egyedi döntése alapján lehet, hogy valamelyik nap bezárnak, tehát érdemes előre tájékozódni ezzel kapcsolatban. A benzinkutak mellett működő üzletek biztos, hogy nyitva lesznek.