Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Jókor kezdett terjeszkedni a Bodrognál Mészáros Lőrinc

2018.03.28. 12:56

Jó tempóban vett Mészáros Lőrinc alig egy éve borászatot és pálinkafőzdét Bodrogkisfaludon, ugyanis a kormány nemrég jelentette be, hogy 4,6 milliárd forintos támogatással beindítják a nyaralóhajó turizmus programot a Bodrog Tokajtól a szlovák határig terjedő szakaszán is – írja a Népszava.hu.

A lap a helyiektől azt tudta meg, hogy komoly fejlesztésekre készül Mészáros, konkrétan szállodát, panziót, éttermet, látvány-pálinkafőzőt fog építeni, és bővíti a kikötőt. A tervek szerint az állami projekt részeként a kiszemelt folyóknál 15-20 kikötőhelyet létesítene.

A helyeik közül többen azt hallották, hogy idővel összekapcsolnák majd a kikötőt és a Mészáros-birtokot, így a telkek határán lévő komp útban lesz. Bodrogkisfalud polgármestere a lap kérdésére elmondta, hogy ő is hallott már a tervről, hogy a kompot megszüntessék, vagy áthelyezzék.