Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Túl sok szén-monoxidot bocsát ki az IKEA főzőlapja, ingyen javítják a hibát

2018.04.24. 08:51

Az IKEA olyan gázfőzőlapokat árult idén, amikről a belga hatóságok megállapították, hogy a szén-monoxid kibocsátásuk meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket. A cég díjmentesen kijavítja a hibát. A termékek jelenlegi állapotának tűz- illetve robbanásveszély kockázata nem magasabb a megengedettnél, az IKEA nem értesült semmilyen ezzel kapcsolatos esetről.

clk

"Arra kérjük vásárlóinkat, hogy akik 2018. január 1-je előtt vásárolták az Eldslåga gázfőzőlapot, mostantól semmiképpen ne használják a jobb oldalon, felül elhelyezett gyors és nagyteljesítményű égőt mindaddig, amíg a szervizelést el nem végezzük a készüléken. Az összes többi égő biztonságosan használható. A probléma megoldása érdekében arra kérjük az érintett vásárlóinkat, hogy lépjenek kapcsolatba az IKEA vevőszolgálati munkatársaival a (+36)-1-460-31-60-as telefonszámon, a szervizelés időpontjáról történő egyeztetés céljából. A vásárlást igazoló nyugta bemutatása nem szükséges. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a várakozási idő a lehető legrövidebb legyen" - írják közleményükben.