Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

NER-randi Budán: lefotózták Mészárost és Tiborczot a MOM-ban

2018.05.15. 12:32

Régóta tartja magát a pletyka, hogy Mészáros Lőrinc egyik kedvenc vendéglátóipari egysége a MOM Park aljában található Leroy, erre most újabb bizonyíték érkezett a 444 egyik olvasójától, aki lefotózta a felcsúti milliárdost Tiborcz Istvánnal az étteremben.

A miniszterelnök idénre az ország második leggazdagabb emberévé váló barátja és volt cége miatt OLAF-nyomozásba keveredő veje fél 12 körül találkozott a budai közönség egyik kedvelt helyszínén. 

Mészáros Lőrinc és Tiborcz István találkozott a Leroyban – 444

Olvasónk írta, hogy fél 12 körül a MOM Parkban található Leroy Bistróban látta, ahogy Tiborcz István, a miniszterelnök veje megérkezett az étterembe, ahol az ország leggazdagabb embere, a miniszterelnök barátja, Mészáros Lőrinc közszereplő várta. Az Európai Unió Csalás Elleni hivatala által vizsgált Elios egykori tulajdonosa, Tiborcz István nem először ivott valamit fontos emberrel, tavaly ősszel Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel volt találkozója a belvárosban.

Úgy tűnik, Tiborcz István rendszeresen egyeztet más fontos NER-szereplőkkel, tavaly azt sikerült lefotózni, ahogy Lázár Jánossal diskurál egy belvárosi étteremben.