Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elrontották a logisztikát, két hete nincs rendesen pékáru a Tescóban

2018.05.29. 20:36 Módosítva: 2018-05-29 20:36:46

Sajnálatos módon szállítási problémák miatt ideiglenesen nem áll módunkban a teljes választék elérhetőségének biztosítása.

– áll egy hevenyészett tájékoztatón az üresen tátongó zsemlés, pizzás kosarak előtt egy terézvárosi Tescóban, és ez nem csak gyorsan múló lokális probléma. A hírek szerint már két hete komoly áruhiány van a pékáruknál és fagyifronton a Tescókban, méghozzá országosan.

Rákérdeztünk a Tescónál, hogy mi ez az egész, és az áruház megerősítette a problémát. A Tescó magyarázata szerint nemrég átalakították a félkész és a fagyasztott termékek logisztikáját, és az átállás nem várt problémákkal járt, melyek miatt, mint írják:

Sajnos jelenleg nem tudjuk a félkész és fagyasztott élelmiszerek megfelelő elérhetőségét biztosítani botjainkban.

A Tesco szerint az alapvető pékáruk, a kenyér, kifli, zsemle minden áruházukban folyamatosan elérhetők, de elismerik, hogy a pékáru választék jelentős része, sőt, a mirelit áruk kínálata is problematikus. A helyzetért elnézést kérnek, és ígérik, hogy minél hamarabb próbálják megoldani a helyzete, konkrét időpontot azonban nem ígérnek.

A Tesco teljes válasza

„Mindenekelőtt szeretnénk elnézést kérni minden vásárlónktól az okozott kellemetlenségért.

A vásárlók jobb kiszolgálása érdekében a közelmúltban átalakítottuk a félkész és fagyasztott termékek logisztikáját. Az átállás a gondos előkészítés ellenére nem várt problémákkal járt, melyek miatt sajnos jelenleg nem tudjuk a félkész és fagyasztott élelmiszerek megfelelő elérhetőségét biztosítani botjainkban. A problémák elhárításán intenzíven és folyamatosan dolgoznak munkatársaink és partnereink.

Az alapvető pékáruk ugyanakkor (kenyér, kifli és zsemle) minden áruházunkban folyamatosan elérhetők, a hipermarketek túlnyomó többségében a teljes pékáru választék több mint feléből (több mint 100 féle termék) megfelelő és stabil a kínálatunk.

A Tesco arra törekszik, hogy a félkész alapanyagból helyben sütött kulcs péktermékek folyamatos elérhetőségét minél előbb biztosítani tudja.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy érintett áruházainkban a megszokott termékválaszték mielőbb elérhető legyen, s vásárlóink lépésről-lépésre ismét a teljes pékáru és mirelit kínálatunkkal találkozhassanak boltjainkban. Addig kérjük szíves türelmüket és köszönjük megértésüket.”